Media, Stiri Brasov

Insolvență în media: Fostul președinte al CJ Brașov a închiriat parterul trustului Mix unei firme de videochat

Parterul clădirii în care se află trustul de presă Mix, deținut de politicianul Aristotel Căncescu, fost președinte al Consiliului Județean Brașov, a fost închiriat unei studio de videochat. Informația a fost conformată atât de foști, cât și de actualii angajați ai trustului.

Trustul Mix a intrat în insolvență după ce fostul președinte al CJ Brașov a început să se confrunte cu diverse situații penale, moment în care clienții de publicitate au început să își rărească aparițiile pe Radio Brașov sau Mix TV. Închirierea parterului clădirii vine cumva să ajute trustul de presă să supraviețuiască, contribuind la plata utilităților și la fondul de salarii al angajaților.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Videochatul este un domeniu de munca care a evoluat destul de mult in ultima perioada, asa ca nu e de mirare ca studiourile mari vizeaza toate orasele din Romania.

  2. Din punctule meu de vedere, foarte bine ca au facut ceva cu spatiul in care nu se mai intampla nimic. Videochatul trebuie respectat la fel ca si alte joburi, nu desconsiderat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*