Social, Stiri Brasov

Tatăl unuia dintre tinerii morți în tragedia Colectiv se implică în dotarea noului Sector de Arși Grav de la Județean

Narcis Hogea, tatăl unuia dintre tinerii morți în tragedia de la Colectiv, a vizitat azi Sectorul pentru Arși Grav (SAG) din cadrul Spitalului Județean Brașov, inaugurat la finele lunii trecute în urma unei donații a companiei Losan România. Acesta i-a spus doctorului Dan Grigorescu, șeful Compartimentului de Arsuri din structura Secției Clinice Chirurgie Plastică, Microchirurgie Reconstructivă și Arsuri, că se va implica în achiziția celui de-al doilea ventilator necesar menținerii în viață a pacienților arși și intubați va fi cumpărat în curând. 

„Alexandru Hogea avea doar 19 ani când vâlvătaia de la Colectiv l-a trimis în lumea de dincolo de noi. Era printre ultimii care, topindu-și ultimele clipe de viață, treceau hotarul tărâmului celor tăcuți.
De atunci au trecut trei ani. Pentru cei doi părinți care i-au supraviețuit, trei ani grei, foarte grei, mai ales prin apăsarea lipsei sensului vieții fără el.
Azi, tatăl lui Alexandru, Narcis, mi-a făcut o vizită la spital. Dorea să vadă ceea ce am început să construim pentru arșii gravi ai țării acesteia atât de încercate de neîmplinirile ultimilor ani.
A venit, a văzut și a plecat. Cred că mulțumit. Mulțumit pentru că s-a convins că poate participa la o construcție încă incompletă, deși funcțională.
Narcis Hogea ne-a promis, „În numele lui Alexandru”, că cel de-al doilea ventilator, necesar menținerii în viață a pacienților arși și intubați va fi cumpărat în curând.
Nu știu cum va face. Dar știu cu siguranță, după strălucirea din ochii tatălui său, când mi-a strâns mâna, la plecare, că Alexandru l-a însoțit din realitatea paralelă în care există și de unde ne veghează”, a anunțat doctorul Grigorescu pe pagina sa Facebook. 

 

FOTO Spaniolii de la Losan au „investit” 74.000 de euro într-un Sector pentru Arși Grav la Spitalul Județean. Acesta ar putea deveni prima Unitate de Arși din afara Capitalei

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*