Economic, Stiri Brasov

Pentru că nu a obținut toate autorizațiile necesare, Elmas renunță la ideea parcării automatizate din Centrul Vechi

Compania Elmas, lider național în domeniul instalațiilor de ridicat, a anunțat că a renunțat la proiectul parcării futuriste din centrul vechi al Brașovului. Aceasta urma să fie amplasată pe strada Apollonia Hirscher nr. 5, la intersecția cu str. Grigoraș Dinicu. „Acum, după doi ani de la lansare, pentru că nu am reușit să obținem avizele necesare realizării acestei investiții 100% private, spre regretul nostru, ne vedem obligați să renunțăm la acest proiect”, a anunțat compania.

Locația avea la bază un fost spital construit la începutul secolului 20, devenit spațiu de birouri după naționalizarea din 1945, restituit proprietarilor de drept și preluat de compania brașoveană pentru construirea unei parcări publice automatizate.

Aceasta urma să aibă 250 de locuri de parcare pe patru nivele – 150 de locuri pentru autoturisme standard și 100 de locuri pentru SUV-uri, și urma să fie dotată și cu prize pentru încărcarea bateriei pentru modelele electrice sau hibride.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Foarte bine

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*