Imobiliare, Stiri Brasov

Maurer Imobiliare construiește 3.500 de apartamente pe fosta platformă a Fabricii de Zahăr din Târgu Mureș, pe modelul Avantgarden3 (P)

Odată cu definitivarea formalităților de obținere a autorizațiilor pentru organizarea de șantier din partea Primăriei municipiului Târgu Mureș, dezvoltatorul Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața imobiliară din centrul Transilvaniei, a început lucrările pentru ansamblul Maurer Residence Târgu Mureș.

Terenul pe care a fost cândva fabrica de zahăr devine astfel un imens șantier pentru punerea în practică a unuia dintre cele mai interesante proiecte imobiliare din ultimii ani. „Aproximativ 3500 de apartamente vor fi construite în următorii ani, în ceea ce va deveni „orașul din interiorul orașului” Târgu Mureș. Un complex modern, pregătit să răspundă nevoilor actuale ale locuitorilor din Târgu Mureș, dar care este amejanat și pentru viitor, prin proiectarea unor funcționalități gândite pentru anii ce vor urma”, a declarat Gabriel Costea, director de vânzări al Maurer Residence Târgu Mureș.

Un punct de pornire în dezvoltarea acestui proiect îl reprezintă modelul ansamblului rezidențial Avantgarden3, „orașul din interiorul orașului” Brașov, proiect care în prezent reprezintă ”acasă” pentru mai mult de 4000 de familii, unde spațiile verzi și zonele de relaxare completează imaginea de ansamblu rezidențial și în care gama complexă de servicii de proximitate integrate ansamblului conturează ideea unui stil de viață occidental.

Primele două imobile din cadrul ansamblului Maurer Residence Târgu Mureș, situate în partea de nord a amplasamentului, cuprind 47 și respectiv 62 de apartamente cu structuri de tip studio, 2 și 3 camere, precum și parcări subterane. Termenul de finalizare este estimat pentru sfârșitul anului 2019. „Ne bucurăm să vedem că deja mulți mureșeni au încredere în proiectul Maurer Residence Târgu Mureș, dovadă fiind nivelul vânzărilor de până acum. Am reușit să acoperim, practic, o mare parte din apartamentele disponibile în cele două blocuri, ceea ce ne încurajează să continuăm. Avem două atuuri importante, expriența dobândită în construcția celor peste 6.500 de apartamente de până acum și flexibilitatea pachetelor de finanțare”, a adăugat Gabriel Costea.

Maurer Imobiliare este o companie fondată în Brașov de Simon Maurer, cu 12 ani de experiență în dezvoltare imobiliară și 7 proiecte de mare amploare dezvoltate până în prezent în orașe precum Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Constanța și Cluj-Napoca.

Mai multe informații despre proiectele demarate de Maurer Imobiliare, atât în Brașov cât și celelalte orașe, se pot obține la numărul: 0733343334

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*