Social, Stiri Brasov

În februarie, brașovencele se pot angaja stewardese la marile companii aeriene

Mai multe companii aeriene importante au programat sesiuni de recrutare în România, în luna februarie. Printre acestea se numără Emirates, Etihad, Ryanair și Wizz Air.

 

 

Emirates

Reprezentanții celui mai mare operator aerian din Orientul Mijlociu, Emirates, se vor afla pe 24 februarie în Timișioara, iar pe 26 februarie în București, pentru a recruta însoțitori de bord din România. Interviurile acestora sunt de tip Open Day, un tip de recrutare deschis pentru oricine dorește să participe. Cei care trec mai departe vor primi o invitație la Assessment Day ce va avea loc în aceeași zi.

Candidații vor trebui să aibă asupra loc un CV în limba engleză, dar și un set de fotografii profesionale (full body și tip pașaport, pe fundal alb). Dacă trec pe Open Day, aceștia vor trebui să prezinte o fotografie de tip full body și opt de tip pașaport, o copie după pașaport sau bulet și o copie după ultima diplomă de studii. De asemenea, aceștia vor trebui să aibă vârsta minimă de 21 ani, să atingă cu brațul ridicat 212 cm desculț(ă), înălțimea minimă de 1,60 m, mininum studii liceale, mai exact diplomă de bacalaureat, și fluență în limba engleză.

 

Etihad

După aproape 3 ani, Etihad Airways revine la București în 17 februarie pentru a recruta însoțitori de bord. Interviul este de tip Assessment Day, condidații fiind nevoiți să aplice online, pe site-ul companiei, pentru a primi o invitație.

Doritorii trebuie să aibă cel puțin 21 de ani împliniți, să vorbească fluent engleză (orice altă limbă străină cunoscută e un avantaj), să știe să înoate, să atingă 212 cm înălțime fără încălțăminte, pe vârfusri, cu mâna dreaptă ridicată și să nu aibă niciun tatuaj sau piercing, în afarp de cel din ureche, purtat clasic, care să iasă în evidență.

 

Ryanair

Ryanair, cea mai care companie low-cost din Europa, recrutează însoțitori de bord în data de 15 februarie, la București. Interviul este de tip Assessment Day, ceea ce înseamnă că persoanele care doresc să participe trebuie să aplice online pentru a primi o invitație, acesta fiind organizat de compania de recrutare Crewlink.

Persoanele care vor fi angajate vor avea o serie de beneficii, precum participarea la un training gratuit, dirună zilnică pe durata acestuia, contract pe doi ani cu posibilitate de a se transforma în contract permanent, 750 euro primă de angajare, bonus de productivitate de 1.800 euro/ an în funcție de performanțe, bilete de avion cu discount, dar și un program de lucru flexibil: cinci zile pn duty/trey off duty.

Candidații vor trebui să fie fluenți în exprimarea scrisă și orală în limba engleză, disponibilitatea de a lucra imediat, înălțimea între 157 și 188 cm, să fie apți pentru înot și să nu aibă tatuaje la vedere.

 

Wizz Air

Cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, se va întâlni cu candidații din România în 7 februarie la Cluj-Napoca, 13 februarie la Timișoara, iar în 16 și 26 februarie, reprezentații companiei se vor afla la București. Interviul este de tip Open Day, candidații neavând nevoie de invitație pentru a participa.

Doritorii trebuie să aibă înălțimea minimă de 165 cm, în cazul femeilor, și 175 cm, în cel al bărbaților, să atingă 210 cm cu brațul ridicat, stând pe vârfuri, să aibă minimum diplomî de liceu și fluență în limba engleză scrisă și vorbită (orice altă limbă străină, în special est-europeană, este un avantaj), abilități de înot și experiență în custom service. De asemenea, candidații trebuie să locuiască sau să fie dipuși să se mute la cel mult 60 de minute față de baza la care vor fi repartizați. Diopriile acestora trebuie să fie cuprinse între +/- 4 și să nu aibă tatuaje vizibile.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*