Imobiliare, Stiri Brasov

BCR a tăiat 900.000 de euro din prețul cerut pe sediul său: De la 8,4 milioane de euro, clădirea este oferită pentru doar 7,5 milioane de euro

Banca Comercială Română și-a mai redus din pretenții în ceea ce privește vânzarea sediului său din Brașov. Astfel, după ce în urmă cu doi ani solicita 8,4 milioane de euro pe imobil, acum acesta este sos la vânzare cu 7,5 milioane de euro.

Imobilul dispune de 62 de camere pentru cazare din care 9 apartamente (având împreună o capacitate de 116 locuri de cazare) precum şi 11 săli de curs cu o capacitate de 231 locuri. De asemenea, clădirea pune la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 96 de locuri, un bar cu o capacitate de 41 de locuri şi o sală de protocol cu o capacitate de 20 locuri.
Nivelurile de jos, până la etajul trei, sunt destinate spaţiilor de birouri, în timp ce la etajul patru sunt amplasate sălile de şedinţă. La etajele 5 – 10 sunt amplasate camerele de hotel.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*