Social, Stiri Brasov

Uniunea Junilor oferă gratuit elevilor pregătire suplimentară la limba și literatura română

Uniunea Junilor, în colaborare cu Voicu Alexandra, vine în sprijinul elevilor care vor susține examenele naționale anul acesta, oferindu-le gratuit posibilitatea de a se pregăti suplimentar la această materie.

Elevii de clasa a VIII-a și a XII-a vor putea beneficia de pregătire suplimentară la limba și literatura română în mod gratuit, datorită colaborării dintre Uniunea Junilor și Voicu Alexandra, profesor de limba și literatura română.

Acest eveniment vine în sprijinul elevilor care doresc să-și aprofundeze cunoștințele de limbă și literatură română în vederea promovării examenelor naționale. Întâietate însă vor avea cei care nu își pot permite o pregătire suplimentară individuală, din acest motiv organizatorii rezervându-și dreptul de a-și selecta elevii.

Prima întâlnire va avea loc pe 26 februarie, începând cu ora 16.00, la sediul Uniunii Junilor, situat pe strada Poarta Schei. Capacitatea sălii este de 20 de persoane.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*