Stiri Brasov, Timp liber

După căldura din ultimele zile, stratul de zăpadă de pe pârtiile din Poiană a început să se degradeze, astfel că se impun unele restricții

Administratorii domeniului schiabil trag un smenal de alarmă ce-i vizează pe iubitorii schiului, ca urmare a faptului că temperaturile sunt într-o continuă creștere, ceea ce duce la deteriorarea stratului de zăpadă de pe pârtii

Astfel, ținând cont că în ultimele zile au fost înregistrate temperaturi nefiresc de mari pentru această perioadă, atât nocturne, cât și diurne (azi dimineață la ora 4.00, în zona pârtiei Sulinar au fost 8 grade cu plus, iar ziua ajung până la +12 grade), cu toate ca pârtiile sunt amenajate în fiecare noapte, acestea ajung sa se degradeze foarte repede, la primele ore ale dimineții.

„Ținând cont de aceasta situație, recomandam schiorilor începători sa evite sa urce in masiv, deoarece zapada este grea și umedă și poate pune în pericol integritatea lor fizică. Ei pot utiliza cele doua pârtii de la baza muntelui, Bradul și Stadion. Schiorii cu experiență, care urcă în masiv, sunt rugați să schieze cu prudență, în special în partea inferioară a pârtiilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*