Stiri Brasov, Timp liber

Brick Land, cel mai mare spațiu de joacă cu peste 20.000 de piese LEGO, s-a deschis, ieri, în Superland

Iubitorii de Lego și-au dat întâlnire ieri la Superland, cel mai mare parc tematic indoor din România, care a inaugurat o nouă atracție. Este vorba de Brick Land, un spațiu cu peste 20.000 de piese de LEGO. Spațiul este destinat atât celor mici, cât și celor mari.

Brick Land este un nou concept adus pe piața din România de Superland. Acesta se adresează atât copiilor, cu vârste peste 1 an și jumătate, cât și adulților care au acces la machete de LEGO Technic din cele mai complicate.

Intrarea costă 10 puncte/ zi (echivalentul a 10 ron), indiferent dacă este vorba de un adult sau un copil. Copiii însoțiți de părinți achită un singur bilet.

Atracția este amplasată în apropiere de zona de food court, lângă Happy Land.

Nu uitați! Pe perioada vacanței, în intervalul 2 Februarie – 10 Februarie, toate jocurile electronice SEGA (gheara cu plușuri, simulator de snowboard, Key Master, Sonic, Ghost Busters, Down the Clown, Up & Away, etc.) sunt reduse la jumătate de preț. În funcție de punctaj, jocurile semnalizate eliberează o serie de tichete în baza cărora poți ridica un premiu de la Info Point-ul amplasat la etaj în zona de VRXTREME.

Pentru programul complet de evenimente de la Superland accesează pagina: http://s9.ro/jyu

În perioada 2 Februarie – 10 Februarie programul Superland începe la ora 10:00 și se încheie la ora 21:00. Distracție plăcută!

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*