Imobiliare, Stiri Brasov

FOTO CJ Brașov a vrut să dea 6.000 de euro pe lună pentru închirierea clădirii de pe Eminescu pentru Spitalul de Psihiatrie. Noua proprietară vrea 10.500 de euro sau evacuează spitalul

Luni dimineață va avea loc așa-zisa negociere între noua proprietară a clădirii de pe strada Mihai Eminescu în care și-a avut sediul pavilionul Spitalului de Neurologie și Psihiatrie din Brașov. Potrivit unei adrese remisă de noua proprietară Consiliului Județean și obținută de BizBrașov, chiria lunară solicitată este de 10.500 de euro pe lună, această sumă fiind nenegociabilă. „Vă atragem atenția că dacă nu veți respecta termenii noului contract vom proceda la evacuarea dvs din spațiul de pe strada Mihai Eminescu nr. 18”, se încheie adresa remisă CJ.

Potrivit unor surse din CJ, instituția a încercat să vină cu o contraofertă, oferind însă mai puțin de 6.000 de euro pe lună. În aceste condiții, întâlnirea de luni dimineață se va solda, probabil, cu semnarea contractului în condițiile proprietareu Iulia Damian, stewardesa care a cumpărat anul trecut, cu 280.000 de euro, clădirea de la omul de afaceriu Dan Tartagă. De altfel, Iulia Damian este o apropiată a familiei Tartagă, apărând în diverse poze alături de Oana Mesaroș, atuala soție a omului de afaceri care a adus Fabrica de Zahăr Bod în faliment, după care a mutat activele societății pe o altă firmă, unul dintre acționari fiind chiar socrul său, Valeriu Mesaroș.

Clădirea este evaluată la 1,5 milioane de euro, dar Oana Mesaroș, soția lui Tartagă, o cumpărase în 2011 cu 680.000 de euro.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Oare CJ nu are o cladire unde sa mute spitalul ? Parca mai aveau o sectie la Timisul de Jos care este abandonata acuma. Cu banii de chirie pe un an reamenajeaza tot spitalui. Decit sa dea banii la toti escrocii. Ce o sa faca cu cladirea dupa aceea ? Nu are o pozitie buna pentru inchiriat si ca sa o faca locuibila dupa ce au stat “glumetii” in ea cred ca ma baga 200.000 euro in ea. Nu trebuie cedat la toti cocalarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*