Imobiliare, Stiri Brasov

Chilipir: Cum a vândut Tartagă o casă de 1,5 milioane de euro cu 280.000 de euro, după ce dăduse pe ea doar 680.000 de euro

Povestea clădirii de pe strada Mihai Eminescu în care este amenajat un pavilion al Spitalului de Neurologie și Psihiatrie este ceva mai intensă și ascunde diverse prietenii. Clădirea a fost vândută anul trecut de către Oana Mesaroș, soția omului de afaceri Dan Tartagă, pentru 280.000 de euro, către una din prietenele sale, Iulia Damian, stewardesă pe avioanele Qatar Airways. De altfel, cele două apar împreună în pozele postate de Iulia Damian pe Facebook – foto jos). O sumă mai mică cu 400.000 de euro decât cea cu care Mesaroș cumpărase clădirea în 2011.

Vânzarea a fost făcută în pripă probabil și pentru că activele Fabricii de Zahăr Bod au fost scoase la vânzare, în urma falimentului (negat de diverse purtătoare de vorbe ale familiei Tartagă), iar creditorii puseseră ochii și pă clădirea de pe strada Mihai Eminescu, destul de cochetă și care se pretează transformării într-un boutique hotel.

Potrivit consultanților imobiliari chestionați de BizBrașov, clădirea respective este evaluată la 1,4 – 1,5 milioane de euro. Probabil că actuala proprietară va vinde imobilul la acest preț în cursul anului viitor, având în vedere, potrivit unor surse BizBrașov, că acesta este ultimul an în care se va permite administrației județene să închirieze clădirea pentru a o pune la dispoziția spitalului de psihiatrie. Aceleași surse ne-au precizat că există o intenție de vânzare a clădirii și de transformare a acesteia în hotel. Chiria cerută de noua proprietară este de 10.500 de euro.

Oana Mesaroș și Iulia Damian, fosta și actuala proprietară a clădirii

 

FOTO Tartagă a vândut clădirea Spitalului de Psihiatrie de pe Eminescu unei stewardese. Aceasta cere o chirie dublă

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*