Imobiliare, Stiri Brasov

Cele mai înalte clădiri din Brașov, de peste 70 de metri, construite pe strada Carpaților, în cadrul noului proiect dezvoltat de către Urban Invest

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest va demara un nou proiect, care, complementar zonei rezidențiale, va oferi și o gamă largă de servicii și facilități necesare atât celor care vor locui în noul cartier, cât și celorlalți brașoveni din zonă.

Pe terenul de 10 hectare de pe strada Carpaților, unde a funcționat pe vremuri fabrica Prefa, dezvoltatorul imobiliar Urban Invest va demara un nou proiect ce presupune construcția unui ansamblu rezidențial și de birouri. Urban Plaza este un proiect mixt ce va fi compus din peste 20 de clădiri, ce vor însuma aproximativ 2.000 de apartamente. După cum ne-a declarat Dana Dumitrescu, director de marketing Urban Invest, proiectul a intrat în linie dreaptă, vânzările urmând să înceapă din data de 4 februarie, iar din primăvară și lucrările de construcție pentru primele două clădiri.

În noul complex rezidențial, vor fi ridicate și cele mai înalte clădiri de la poalele Tâmpei, cu o înălțime de 70 de metri, și 20 de etaje. 

Parc proiectat de cel care a desenat „a VIII-a minune a lumii”

„Urban Plaza este cel mai ambițios proiect al nostru și va modifica linia de orizont a Brașovului. Am proiectat 2.000 de apartamente cu structuri variate, dar și o zonă de servicii cu o grădiniță, un supermarket, o farmacie, o bancă și o zonă de dinning cu mai multe restuarante și terase. În plus, fiind un ansamblu rezidențial potrivit tuturor vârstelor, am prevăzut și un loc de joacă pentru copii în interior, precum și un centru spa&fitness proiectat cu o piscină semiolimpică. Construim astfel, primul ansamblu rezidențial din Brașov care va avea toate aceste facilități integrate încă de la început”, a explicat Dana Dumitrescu.

Nelipsite din cadrul proiectului vor fi spațiile verzi. De altfel, întregul ansamblu este proiectat în jurul unui parc, desenat de cel mai mare arhitect peisagist din Europa și unul dintre cei mai cunoscuți din lume, celebrul Gianfranco Paghera. Artistul italian este recunoscut și pentru proiectarea peisagistică a celei „de-a VIII-a minuni a lumii”, Palm Jumeirah, din Dubai.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. Buna ziua, in noul complex o sa fie și garsoniere ? Mulțumesc.

  2. Buna ziua,

    Se vor construi si studio-uri cu o suprafata de aprox. 52 mp+balcon in suprafata de aprox. 9 mp.
    Un raspuns “anticipat” la o ipotetica intrebare despre preturi nu va dau, mergeti si va interesati personal la sediul Urban-Invest. Spor!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*