Stiri Brasov, Timp liber

Superland te așteaptă cu noi surprize în luna februarie (P)

Așa cum deja te-a obișnuit, Superland păstrează tradiția și îți oferă și în luna februarie DUBLU LA DISTRACȚIE! În săptămâna 2 Februarie – 10 Februarie Superland reduce prețurile la toate jocurile SEGA cu 50%.

În promoție sunt incluse și „Gheara cu plușuri”, dar și „Key Master” unde poți câștiga tablete, SSD-uri, telefoane Apple, Webcamuri și multe alte surprize. Citește mai multe aici

Pe 1 februarie „Împletim fără andrele” cu Usborne Books și Little Rising Star – Cărți pentru copii.

Mini vacanța intersemestrială începe în forță. Pe 2 Februarie ești așteptat la teatru „Cei trei purceluși” în interpretarea Teatrului Strada, iar pe 3 la un super atelier cu „Experimente cu reacție și distracție”.

Cel de-al doilea weekend începe de vineri cu un super concurs „Treasure Hunt”. Ajută piratesa să găsească comorile ascunse în Insula Piraților și poți câștiga vouchere cu atracții gratuite sau bonusuri la încărcări!

Sâmbătă, 9 februarie, ești invitat începând cu ora 16:00 la un spectacol de magie și comedie cu vestitul Magitot! Participarea este gratuită! Află mai multe despre eveniment aici

Lucrurile devin mai serioase în a doua jumătate a lunii. Luați-vă ceva de notat pentru că pe 18 februarie părinții, liceeni și studenții sunt așteptați la training-ul de public speaking „Vorbitul în public, de la frică la control”. În cadrul training-ului veți primi răspunsuri la multe întrebări printre care și: „Cum să-mi pregătesc și să-mi structurez discursul?”, „Cum să-mi gestionez emoțiile?”, „Cum vorbesc clar și coerent?”, „Cum să-i fac pe oameni să fie atenți?”.

Pe 27 februarie, în parteneriat cu Centrul de Reabilitare Brădet prin DGASPC Brașov, Superland a pregătit un Târg de Mărțișoare, unde pentru o donație minimă poți achiziționa un mărțișor lucrat manual de copiii instituționalizați.

„Ora Magică” continuă și în luna februarie! Cum funcționează? Ai o oră la dispoziție să încarci cardul Superland cu 200 de puncte și să primești 400 de puncte de joacă. „Ora Magică” se desfășoară timp de o oră și este anunțată doar în incinta Superland.

Dacă treci pe la Superland nu uita să încerci și noul Cinema 9 D care îți oferă experiențe noi, de neratat! Costul atracției este de 15 puncte/ persoană/ film! O nimica toată!

De asemenea, Superland a introdus automatele de plată. Acum poți verifica mai ușor soldul sau chiar, de ce nu, să-ți reîncarci cardul. Crezi că nu te descurci? E mai ușor decât crezi.

Programul Superland s-a modificat astfel:

Duminică – Joi: 10:00 – 20:00

Vineri – Sâmbătă (în zilele de vacanță și sărbători legale): 10:00 – 21:00

Nu uita! Intrarea în Superland este liberă!

Urmărește Superland pe Facebook sau Instagram și rămâi la curent cu promoțiile și evenimentele organizate.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*