Imobiliare, Stiri Brasov

FOTO Tartagă a vândut clădirea Spitalului de Psihiatrie de pe Eminescu unei stewardese. Aceasta cere o chirie dublă

Iulia Damian, așteptând banii de la Consiliul Județean
Iulia Damian, așteptând banii de la Consiliul Județean

Iulia Damian, noua proprietară a clădirii de pe strada Mihai Eminescu în care se afla pavilionul  Spitalului de Neurologie și Psihiatrie Brașov, solicită dublarea chiriei care nu a mai fost actualizată din 2012. Astfel, dacă până acum se plăteau 5.000 de euro pe lună (60.000 de euro pe an), noua proprietară dorește 10.000 de euro pe lună (120.000 de euro pe an). Tartagă a încasat, potrivit unor calcule simple, aproximativ 400.000 de euro chirie de la Consiliul Județean pentru această clădire.

Iulia Damian este din 2010 însoțitoare de zbor în cadrul companiei Qatar Airways, după trei ani lucrați în cadrul companiei brașovene Transilvania Travel.

Clădirea se afla în proprietatea Oanei Andreea Mesaroș, soția omului de afaceri Dan Tartagă, care a cumpărat-o în toamna lui 2011 de la Peter Hermann Falk, căruia îi fusese restituită după ce statul român o naționalizase în 1948.

 

sursă foto: Facebook

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

2 Comentarii

  1. lupulsinguratic

    De unde a avut stewardesa bani sa cumpere ditamai cladirea, si in buricul targului??? Asta este poveste de adormit copii. Interesant este de vazut pretul si modalitatea in care a fost platita cladirea, si cum justifica juna stewardesa provenienta banilor. Sunt in cardasie toti. Sunt prieteni de familie, mai mult stewardesa este nasa copilului lui tartaga. O fi cumparat tot cu banii lui . Or fi si altii din alte zone care se pot intreba ce si cum. Infractorul tot infractor ramane, nu se schimba. Vanzatoarea nevasta lui tartaga Mesaros Oana este in vacanta in Mexic acum. Toti o apa si un pamant.Facebok este plin cu destinatile de vacanta. Muncitorii de la fabrica vai de ei si asta se lafaie in bani. Ii dam sfecla de zahar in toamna si golanul o plateste cand vrea el , si dupa un an de zile. Banii ii foloseste sa se plimbe, masini si multe altele.Un infractor golan

  2. Pingback: Chilipir: Cum a vândut Tartagă o casă de 1,5 milioane de euro cu 280.000 de euro, după ce dăduse pe ea doar 680.000 de euro - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*