Stiri Brasov, Timp liber

Curs de astronomie dedicat copiilor, la Muzeul Pedagogic din Brașov

Copiii vor avea posibilitatea să participe, timp de 10 săptămâni, la un curs de astronomie, care se va desfășura, începând cu data de 7 februarie, la Muzeul Pedagogic din Brașov. Cu ajutorul acestuia, cei mici vor învăța o serie de tehnici și instrumente observaționale a fenomenelor astronomice.

Din 7 februarie, la Muzeul Pedagogic din Brașov, se va organiza un curs de astronomie dedicat copiilor.  Acesta are ca scop stimularea creativității în exprimare, dar și analizarea observațiilor științifice și practice, dorindu-se formarea unei atitudini de respect față de științe precum matematică, fizică, chimie sau astronomie. De asemenea, copiii vor avea posibilitatea să socializeze, împărtășind experiențe persoane între ei, dar și față de adulți.

Cursul se va desfășura în fiecare zi de joi, pe o perioadă de 10 săptămâni, fiind structurat pe întâlniri de câte 100 de minute fiecare. Printre temele abordate în cadrul acestuia se numără Calea Lactee, Istoria constelațiilor și așezarea lor pe bolta cerească, Viața în spațiu și pe Stația Spațială Internațională și Observații astronomice pe tip de noapte și zi.

Acesta este organizat în parteneriat cu Asociația Ucenicul Astronom și Muzeul Pedagogic Brașov. Taxa de participare este de 350 lei/ persoană și se achită integral la începutul cursului.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*