Stiri Brasov, Turism

VIDEO Alpine Coaster de 1,5 milioane de euro în Poiana Brașov

Primăria Braşov are în proiect un traseu de alpine coaster prin stațiunea Poiana Brașov.

Ideea vine de la Ştefan Ţînţ, promotorul concursurilor de schi din Poiană (FIS Children Cup şi FIS Cup) şi patronul Teleferic Grand Hotel, care crede că un astfel de traseu de sanie pe şine va aduce foarte mulţi turişti şi în timpul verii, când atracţiile nu sunt atât de numeroase în Poiana Braşov. „Acest roller coaster funcţionează 365 de zile pe an, zi şi noapte, şi va fi foarte important pentru atragerea turiştilor şi a grupurilor organizate, dar nu numai. Asta e ce lipseşte acum în Poiană. Sper ca primarul să se ţină de cuvânt şi să-l facă”, a spus Ţînţ.

„Avem în plan un traseu de mountain bike pe Postăvaru, traseu care poate fi înscris în competiţiile internaţionale, şi un traseu de sanie în Poiana Braşov”, a spus George Scripcaru, primarul Braşovului, la conferinţa de presă organizată pentru prezentarea celor două competiţii de schi sus-amintite. În proiect se află şi o telegondolă de la Braşov la Poiana Braşov.

Costurile pentru construirea acestui alpine coaster se ridică la aproape 1,5 milioane de euro, iar investiţia ar putea fi amortizată în trei ani.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*