Stiri Brasov, Timp liber

Spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor” va avea loc, miercuri și duminică, la Opera Brașov

Opera Brașov a pregătit în această săptămână „Gulliver în Țara Piticilor”, care se va desfășura miercuri și duminică, dar și un concert simfonic, în data de 2 februarie, dirijat de maestrul Ilarion Ionescu-Galați. Invitat la acest eveniment din cadrul Festivalului Internațional W.A. Mozart este violonistul Remus Azoiței, aflat pentru prima dată pe scena din Brașov.

Miercuri, 30 ianuarie, de la ora 11.00, în Sala Operei are loc primul eveniment din acest an dedicat celor mai mici spectatori, musical-ul „Gulliver în Țara Piticilor” de Silvia Kerim și Mariu Țeicu. Spectacolul este creat în culori vii, inspirat fiind din paginile literare ale lui Jonathan Swift. În distribuție îi avem pe Mugurel Oancea, Ștefan Schuller, Alina Ichim, Corina Klein, Bogdan Mirică și Cristian Dicu. Regia este semnată de Anda Tabacaru, scenografia de Rodica Garștea, iar coregrafia de Nermina Damian. Pentru acest spectacol însă nu mai sunt bilele disponibile, prețul unuia ajungând la 15 lei.

Pe 2 februarie, de la ora 18.30, în Sala Operei, va avea loc un concert simfonic în cadrul Festivalului Internațional W.A. Mozart 2019, ediția a V-a. La pupitru va fi maestrul Ionescu-Galați, o legendă a muzicii clasice românești. De asemenea, violonismul Remus Azoiței, caracterizat de revista britanică „The Strad” ca fiind „un virtuos incurabil cu suflet și tehnică fabuloasă”, se va afla pentru prima dată pe scenă la Opera Brașov. Vioara cu ajutorul căreia îi va încânta pe spectatori este un „Nicolo Gagliano” din 1753 și aparține colecției Academiei Regale de Muzică din Londra. Prețul unui bilet este de 40 lei în sală, respectiv 30 lei la balconul lateral.

Duminică, 3 februarie 2019, de la ora 17.00, în Sala Operei va fi pus în scenă spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor”, muzica spectacolului fiind creată de compozitorul Marius Țeicu. În distribuție vor fi Andreea Gurguiatu, Dorin Iuga, Irina Iftene, Meda Enăcache, Adrian Simion, Mădălina Lucaciu, Miruna Moldoveanu, Anca Panait, Andromeda Nemeș, Florin Grama și Marius Tămășanu. Regia este semnată de Anda Tăbăcaru, scenografia de Rodica Garștea, coregrafia de Nermina Damian. De regia scenei se va ocupa Dan Antipa. Prețul biletelor este de 20 lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*