Stiri Brasov, Timp liber

Jazz Radio emite în FM în Brașov și Sibiu. Deocamdată fără publicitate

Jazz Radio a trecut din online în FM, însă numai în Brașov și Sibiu, orașe pe care le-a câștigat la concurs în vara lui 2017. Postul de radio continuă să fie disponibil și online, pe jazzfm.ro.

Jazz Radio emite din București (are studioul pe Calea Victoriei) și se aude pe frecvența 91.9 FM în Brașov și 98.3 FM în Sibiu. Postul își propune să se extindă și în alte mari orașe, precum București, Cluj, Iași, Craiova, Oradea și Timișoara, spune Tudor Vesa, reprezentantul Jazz FM.

Tudor Vesa, Jazz FM, pentru Paginademedia.ro:

„Ideea de a face un radio de jazz a apărut în 2009. Pentru o perioadă lungă de timp a fost un radio online. 

Grila de programe este in dezvoltare, corespunzatoare proiectului castigat la concurs. De la un sezon la altul vor aparea elemente noi de program, voci si rubrici noi, in ton cu evolutia naturala a acestui gen de produs media atat FM cat si in mediile online.

Despre public

Tudor Vesa: „Ne adresam tuturor categoriilor de public, ne adresam tuturor oamenilor care asculta acest gen de muzica indiferent de perioada in care a aparut. Sunt si foarte multi tineri care prefera muzica jazz iar acest lucru m-a convins la numeroasele evenimente live care au loc in fiecare an in Romania. In acelasi timp sper ca radioul sa atraga si oameni care inca nu au descoperit deocamdata farmecului acestui gen muzical. ”

Despre publicitate:

Tudor Vesa: „In acest moment nu avem contracte publicitare. Importante sunt operatiunile necesare realizarii unui produs media foarte bun in aceasta directie noua, apoi ramane de vazut ce se va intampla in aceasta privinta. Vom putea vorbi despre marketing atunci cand produsul va fi matur”.

Licențele în FM au fost câștigate în urma unui concurs al Consiliului Național al Audiovizualului care a avut loc în vara lui 2017. Conform legislației, postul are la dispoziție doi ani de la câștigarea licențelor pentru a emite. În caz contrar, CNA retrage licența. În iunie 2017, Jazz FM a aplicat pentru frecvențe scoase la concurs în orașele Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Craiova, Iași, Sibiu si Suceava. A primit doar Sibiu și Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*