Imobiliare, Stiri Brasov

TVA 5%, discount de până la 3.000 de euro și bucătărie mobilată pentru clienții Maurer Imobiliare care își achiziționează a doua locuință (P)

Începutul de an 2019 a venit cu vești bune pentru toți cei care au în plan achiziționarea unui nou imobil. Proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului 25/2018, trimis la promulgare chiar înainte de Crăciun, a fost semnat de șeful statului și permite acordarea cotei reduse de TVA pentru tranzacții multiple.

Așadar cota de TVA de 19% care s-ar fi aplicat până acum pentru cea de-a doua achiziție a unui apartament, s-a redus la 5%, TVA aplicabil până acum doar în cazul primei achiziții de apartament.

Prin urmare, toți cei care au în plan schimbarea apartamentului cu o structură mai mare adaptabil noilor nevoi și cerințe dar și cei care au o sumă de bani economisită și vor să o investească într-un mod profitabil, au acum ocazia să acționeaze și să se orienteze spre achiziționarea unui apartament nou.

Maurer Imobiliare sporește acest prim avantaj al cotei reduse de TVA de care pot beneficia, de curând, cei care se orientează către ce-a dea două locuință și oferă în plus următoarele beneficii: discount-uri în valoare de până la 3000 de euro și bucătărie mobilată pentru următoarele achiziții.

Discount-ul se calculează la prețul de achiziție al apartamentului iar valoarea lui variază între 1500 de euro și 3000 de euro și se stabilește în funcție de suprafața apartamentului respectiv.

În plus, pentru clienții care deja au un apartament achiziționat într-unul din proiectele Maurer Imobiliare din orașul Brașov, următorul apartament achiziționat, pe lângă cota redusă de TVA și discount-ul menționat mai sus, vine și cu o bucătărie complet mobilată.

Maurer Imobiliare vă pune la dispoziție oferta lor vastă de structuri de apartamente în cadrul celor trei proiecte pe care le demarează în prezent în orașul Brașov: Avantgarden3, Maurer Residence și Maurer Villas, un nou concept arhitectural – proiect aflat într-o zonă a orașului aflată în plină dezvoltare.

Pentru mai multe informații despre oferta de apartamente precum și conturarea unei strategii în vederea achiziționării unui apartament nou, vă stau la dispoziție reprezentanții Maurer Imobiliare la numărul de telefon 0733343334.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*