Imobiliare, Stiri Brasov

Companiia care construiește AFI Brașov are un nou șef. Acesta revine la conducerea firmei după o experiență de doi ani în Statele Unite ale Americii

Compania de construcţii Danya Cebus România, care a ridicat clădirile de birouri din proiectul AFI Cotroceni, l-a readus la conducere pe israelianul Shlomi Mintzer, după ce Igal Lerner a plecat din poziţia de CEO.

„Am revenit la Danya Cebus România în iunie 2018. În Statele Unite am stat timp de doi ani, nu m-am despărţit însă de grup“, a spus Shlomi Mintzer.

El a plecat de la conducerea Danya Cebus România, parte a grupului Africa Israel Investments, în primăvara anului 2016, după ce stătuse patru ani în fruntea operaţiunilor locale. A rămas însă în cadrul Danya Cebus, mergând să conducă operaţiunile grupului din Statele Unite ale Americii. Locul său a fost ocupat de israelianul cu cetăţenie română Igal Lerner, care lucra din septembrie 2013 la Danya Cebus.

Shlomi Mintzer a făcut cunoştinţă cu România prima oară în 2008, când a venit la Bucureşti timp de un an şi jumătate pentru a se ocupa de lucrările la centrul comercial AFI Palace Cotroceni. Ulterior, s-a mutat în Rusia timp de un an şi jumătate, unde s-a ocupat de deschiderea centrului comercial Moscow City din capitala rusă, din rolul beneficiarului, AFI Development, şi nu al constructorului.

Ulterior, drumul său profesional l-a condus din nou în România, unde a fost project manager pentru Danya Cebus. După încă un an, adică în 2012, Mintzer a preluat conducerea operaţiunilor locale ale constructorului israelian.

Astfel, acum Shlomi Mintzer vine de fapt pentru a treia oară la Danya Cebus România. Este absolvent de arhitectură la Politecnico de Torino, în Italia, iar timp de un an a studiat şi la Universidad Politecnica de Madrid, în cadrul programului Erasmus.

Danya Cebus, unul dintre cei mai mari constructori din Israel, lucrează în prezent atât în Israel, cât şi în Statele Unite, Rusia şi ţări din Europa Centrală şi de Est. Compania a construit, printre altele, primele două clădiri de birouri din cadrul proiectului Timpuri Noi Square dezvoltat de Vastint în Capitală şi lucrează în prezent la trei proiecte imobiliare majore: complexul de birouri AFI Tech Park, proiectul cu birouri şi mall AFI Braşov şi ansamblul rezidenţial al Shikun & Binui RED din Pipera, New Point, cu 408 apartamente.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*