Imobiliare, Stiri Brasov

Activele imobiliare ale Condmag Brașov, scoase la vânzare pentru 2,7 milioane de euro

Lichidatorul companiei Condmag Brașov – Rominsolv SPRL – a anunțat că lansează o licitație online pentru vânzarea mai multor active imobiliare ale constructorului brașovean de conducte magistrale.

Astfel, sediul companiei este scos la vânzare la prețul de 1,667 milioane de euro, în timp ce centrul de calcul al firmei este scos la vânzare la prețul de pornire de 645.000 de euro. De asemenea, este scoasă la vânzare și sala de ședințe și de evenimente, prețul de pornire fiind de 359.000 de euro.

Lichidatorul scoate la vânzare și garajele companiei, prețul de pornire fiind de 17.900 de euro. Toate aceste active se află pe strada Avram Iancu, numerele 52 – 54.

În total, din vânzarea acestor active lichidatorul ar putea obșine aproape 2,7 milioane de euro, dacă licitațiile vor fi adjudecate la prețul de pornire.

Constructorul de conducte este controlat indirect de omul de afaceri Gheorghe Călburean prin intermediul Dafora Sibiu. Condmag a intrat în insolvenţă în vara anului 2015, fiind de atunci suspendată de la tranzacţionare pe segmentul principal al Bursei de Valori de la Bucureşti

În noiembrie 2017, Tribunalul Braşov a admis cererea formulată de creditoarea Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov, având ca obiect deschiderea procedurii de faliment împotriva Condmag.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*