Stiri Brasov

Administratorul adăpostului de câini din Prejmer, reținut pentru 24 de ore și cercetat pentru uciderea animalelor cu intenție

După mai multe ore de cercetări la Secția 5 de Poliție pe numele administratorului adăpostului de câini din Prejmer, unde au fost descoperite mai multe patrupede moarte, a fost emis azi-noapte un mandat de reținere pentru 24 de ore.

În conformitate cu precizările reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în acest moment, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Administratorul Bogdan Cepoiu a fost luat de la domiciliul său din cartierul Astra aseară, după ce mai mulți iubitori de animale au fost la ușa lui, iar în fața presiunii acestora el a cedat și a deschis ușa în momentul în care un echipaj de poliție s-a prezentat la adresa respectivă, ca urmare a unei sesizări făcute de un vecin la 112, care se alarmase de larma care se crease pe scara blocului.

Criminalul de câini din Prejmer, „salvat” de un vecin. Zarva creată de iubitorii de animale, în fața apartamentului său, l-a demascat

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*