Economic, Stiri Brasov

Slovenii de la Opriprint vor să se extindă la Brașov în sistem franciză

Compania slovenă Optiprint, care se ocupă cu optimizarea costurilor de printare ale companiilor, mai exact le oferă acestora posibilitatea de a printa mai ieftin, este interesată de extinderea la Brașov în sistem franciză.

Optiprint nu vinde sistemele de imprimante, le închiriază către francizaţi ca să le scădă costurile iniţiale. „Imprimantele pe care le-am dezvoltat le închiriem către parteneri, pentru a le putea scădea costurile iniţiale, şi pentru clienţi, pentru profit.

Slovenii au ajuns în România în urmă cu un doi ani şi jumătate şi sunt prezenţi cu un centru în Bucureşti. Astăzi, compania caută partenerii pentru expansiune în marile oraşe ale ţării precum Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa sau Braşov. Sistemele de printare dezvoltate de Optiprint sunt eco-friendly, permit printarea la acelaşi preţ pentru color şi pentru alb-negru, prin tehnologia jet printers, explica anterior Lan Hvastija, CEO şi Co-fondator Optiprint. În mod normal, printarea color este de 5 ori mai scumpă decât printarea alb-negru, dar tehnologia bazată pe jet printers egalează costurile şi consumă cu 90% mai puţină energie electrică decât una standard.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*