Imobiliare, Stiri Brasov

Complexul Evocasa Viva din cartierul Noua va fi completat cu încă trei blocuri

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deținut de austriecii de la Immofinanz, va continua dezvoltarea complexului rezidențial Evocasa Viva din cartierul Noua. Aceștia au obținut de la Primăria Brașov un certificate de urbanism în vederea demarării lucrărilor.

Primele două blocuri din acest proiect au fost finalizate în 2011, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. În acel moment erau vândute doar jumătate din cele 148 de apartamente.

Dezvoltatorul imobiliar anunța atunci că proiectul va cuprinde cinci blocuri de zece etaje, iar investiția se va ridica la 45 de milioane de euro. Totuși, după livrarea primelor două clădiri, proiectul a fost înghețat.

Adama a fost fondată în 2006 de către David Flusberg şi alţi doi oameni de afaceri israelieni, ulterior compania atrăgând în acţionariat investitori precum Morgan Stanley, Lehman Brothers sau Immofinanz. Aceasta a devenit ulterior acționar unic.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Buna ziua,
    Ati putea sa ne ajutati cun un contact: un numar de telefon sau un mail?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*