Stiri Brasov, Turism

Peste un milion de turiști au vizitat anul trecut Castelul Bran. Șantierele de pe DN73 au dus la o creștere minimă a numărului de vizitatori

Peste un milion de turiști au vizitat anul trecut Castelul Bran, ne-a declarat Bogdana Bălmuș, PR Manager al companiei care administrează obiectivul turistic. Aceasta susține că numărul ar fi putut fi mult mai mare dacă nu ar fi existat problemele „cu infrastructura defectuoasă”, făcând referire la șantierele de pe DN73, care face legătura între Brașov și Bran.

„Concret, creșterea nu a fost mare, cu puțin peste 1% față de anul 2017, este o creștere mai mică față de anii anteriori, care nu ne mulțumește și care, din datele noastre, îi afectează în primul rând pe turiștii români. Efectele sunt dezastruoase asupra comunității din zonă, pentru că românii, sătui să piardă ore bune în trafic, au tendința să se orienteze spre alte zone pentru petrecerea timpului liber. Astfel, serviciile turistice, de cazare, restaurant, transport, activități în aer liber și nu numai au de suferit, iar localnicii sunt cei mai afectați”, a mai declarat sursa citată.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*