Stiri Brasov, Turism

FOTO Pericol de avalanșe în Masivul Postăvarul. Autoritățile fac apel la turiști și schiori să evite coborârile pe văile din masiv

În Masivul Postăvarul continuă pericolul de mini-avalanșe. Conform precizarilor Serviciului Salvamont, riscul de producere a unor avalanse ramane valabil. Autoritățile revin către schiorii care practică freeriding-ul cu apelul de a evita, in aceasta perioada, coborârile pe văile din masiv (Valea Lamba, Valea Vanga ș.a.m.d.).

Aceasta recomandare se aplică și iubitorilor de drumeții, pentru potecile care fac legătura între Valea Timișului și vârful Postăvarul. Un reprezentant al Serviciului Salvamont a verificat aceste zone in cursul zilei de astazi, si a identificat zone in care deja o parte din stratul nou de zapada s-a rupt si a alunegat spre vale sau zone in care deja au fost aceste avalanse.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*