Stiri Brasov, Turism

Arborii periculoși din zona pârtiilor, care riscă să cadă din cauza greutății zăpezii, vor fi tăiați

Ținând cont de situația creată sâmbătă noaptea, când un brad a cazut peste cablu telescaunului Ruia, precum și faptul că, în continuare, există situații cu brazi foarte încărcați cu gheață în apropierea instalatiilor de transport pe cablu și a pârtiilor, primarul George Scripcaru a convocat o ședință de urgență cu cei implicați în administrarea zonei.

Astfel, primarul a solicitat ca, în cursul zilei de astăzi și de mâine, echipe mixte formate din reprezentanti ai Serviciului Salvamont, Regiei Padurilor Kronstadt, ai Comprest (firma care asigura amenajarea pârtiilor) și ai Ana Teleferic (în calitate de operator al instalațiilor pe cablu) să facă o inventariere a tot ceea ce înseamnă traseul instalațiilor pe cablu și a pârtiilor, pentru a identifica copacii care sunt în pericol să se prăbușeasca. „Odată ce acestia sunt identificati, angajații Regiei Pădurilor Kronstadt vor interveni pentru îndepărtarea copacilor care sunt în pericol să se prabusească, astfel încât sa fie îndepărtat orice risc”, a precizat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*