Stiri Brasov

Prefectura le-a pus gând rău „birocraților” care nu își fac treaba. O primărie din Brașov a fost amendată, pentru că a întârziat eliberarea titlurilor de proprietate

Reprezentanții Prefecturii Brașov au anunțat că 2019 va fi anul în care se va pune accent pe atribuirea titlurilor de proprietate, în toate localitățile județului. Prefectul Marian Rasaliu a precizat că încă sunt unele unități administrative teritoriale, unde activitatea este blocată din anumite motive.

„Activitatea tuturor instituțiilor plătite din bani publici, fie că este vorba despre deconcentrate sau primării, trebuie să fie îndreptată spre populație. Sunt funcționari publici aflați și plătiți pentru a fi în slujba cetățenilor. Vă reamintesc cozile de anul trecut de la instituțiile Pașapoarte și Înmatriculări, care acum sunt istorie. Doresc să facem același lucru și în ceea ce privește punerile în posesie. Voi lua fiecare Unitate Administrativ Teritorială (UAT) în parte să vedem unde şi de ce este blocată emiterea titlurilor de proprietate”, a explicat prefectul.

Unii primari au fost mai căpoși și a fost nevoie de aplicare de sancțiuni. De exemplu, Primăria din Dumbrăvița a fost amendată cu suma de 10.000 de lei, dar nici amenzile nu sunt o soluție pentru rezolvarea problemelor pe care le au brașovenii. „Sunt oameni sau departamente care nu își fac treaba cum trebuie, în unele primării. Vom merge mai ales la acestea și vom oferi încă o dată sprijinul nostru”, anunță prefectul Marian Rasaliu.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Un primar din Brașov, amendat cu 10.000 de lei, pentru că nu a emis titlurile de proprietate - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*