Social, Stiri Brasov

Dezvăluirile unor mămici: saloane cu pereți mucegăiți, încălzite cu calorifere electrice, condiții oferite de Spitalul de Copii

Foto: Observator TV

Pereţi plini de mucegai şi saloanele de nou-născuţi încălzite cu radiatoare. În aceste condiţii trebuie să primească tratament şi să se însănătoşească bebeluşii bolnavi de la spitalul din Braşov.

O tânără mămică a fost internată, weekend-ul trecut, la Spitalul de Copii din Braşov, iar condiţiile din saloane au îngrozit-o pe femeia care venise cu copilul în vârstă de numai 26 de zile pentru a primit tratament.
„Am fost internată în spitalul de copii din Braşov şi cam aşa stau lucrurile”, a declarat tânăra pentru Observator.TV. Condițiile au fost relcamate și de alte mămici, însă, deocamdată, doar anumite secții din incinta unității sanitare au fost renovate.

Secţia de nou-născuţi a spitalului arată exact ca în urmă cu 30 de ani, fără să fi fost modernizară. „În mucegai am stat patru zile şi trei nopţi cu un copil 26 de zile”, a mai precizat  tânăra mămică. Riscul de contractare a unei infecţii intraspitaliceşti este unul foarte mare, în astfel de condiții.

200 de cazuri de gripă, înregistrate la Spitalul de Copii. Ce îi sfătuiesc medicii pe brașoveni pentru a evita îmbolnăvirea și apariția unei epidemii

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*