Locuri de munca, Stiri Brasov

Brașovenii de la „Banca de Joburi” au trimis peste 10.000 de oameni la muncă în 20 de țări. Acum vor să își extindă sistemul de franciză

Banca de Joburi este o agenţie de ocupare a forţei de muncă în ţară şi străinătate, cu sediul central în oraşul Braşov. Lansată pe piaţa din România acum 15 ani, firma a încheiat peste 1.200 de parteneriate cu angajatori şi agenţii de recrutare din ţară şi din străinătate şi a plasat peste 10.000 de candidaţi în 20 de ţări. „Recrutăm şi plasăm în peste 120 de domenii de recrutare pe toate nivelurile de carieră/experienţă, din toate grupele de vârstă eligibile“, spun oficialii companiei.  Pe lângă medierea de locuri de muncă în ţară şi străinătate, compania oferă consiliere, orientare în carieră, pregătirea tuturor formelor legale şi monitorizarea candidaţilor pe întreaga durată a contractelor, oferind un serviciu de asistenţă continuă. Prima franciză a fost lansată în 2013, iar apoi reţeaua a continuat să crească, ajungând la şapte centre şi alte două în curs de deschidere.

Pentru deschiderea unei unităţi Banca de Joburi partenerul are nevoie de un spaţiu de minimum 40-60 mp, împărţit în minimum 3-4 camere (sală de recepţie/aşteptare, sală de interviuri, sală de efectuare a înscrierilor candidaţilor, cameră a departamentului de marketing), dotat corespunzător cu o serie de echipamente precum centrală telefonică cu funcţionalităţi de call-center.

Taxa de franciză variază, pentru un francizat simplu fiind de 15.000 de euro + TVA per unitate deschisă. Un francizat cu calitate de area developer (exclusivitate teritorială) plăteşte pentru fiecare judeţ unde doreşte să obţină exclusivitate. Francizatul plăteşte un cost de intrare în reţea de 30.000 de euro Ă TVA, cu condiţia deschiderii a minimum 2 unităţi per judeţ într-un interval de timp de maximum 18 luni.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*