Locuri de munca, Stiri Brasov

10 posturi de ofițer, scoase la concurs de poliția brașoveană

Inspectoratul de Poliție al Județul Brașov scoate la concurs 10 posturi, dintre care 8 de ofițer specialist, unul de ofițer la Poliția Rutieră și un post de ofițer principal în Victoria.

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții generale pentru a aplica la aceste posturi, precum să aibă cetățenie română, să fie domiciliați în România și să cunoască limba română, scris și vorbit. De asemenea, aceștia trebuie să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți, capacitate deplină de exercițiu, un comportament corespunzător principiilor care guvernează profesia de polițist și să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic

În plus, ei nu trebuie să antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârșirea de infracțiuni, să nu fie destituiți dintr-o funcție publică sau să nu le fi încetat contractul individual de muncă pentru motive disciplinare în ultimii 7 ani. Se acceptă candidați care nu au desfășurat activități de poliție politică, astfel cum sunt definite prin lege, și care nu au tatuaje sau elemente ornamentale, de orice natură, acplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară.

Înscrierea la concurs se va face în perioada 14.01 – 22.01.2019 inclusiv, dar numai în zile lucrătoare, la sediul Serviciului Resurse Umane din cadrul I.P.J. Brașov, în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Informații suplimentare referitoare la condițiile de participare și calendarul activităților de recrutare sau de concurs se găsesc pe site-ul Poliției Române.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*