Stiri Brasov

VIDEO Urmărire spectaculoasă pentru prinderea unui hoț beat, care a spart un bar, în miez de noapte, pentru a-și „stinge” setea

Un hoț beat le-a dat de furcă polițiștilor din Prejmer în noaptea de marți spre miercuri, după ce a decis să dea lovitura la un bar din comună pentru a-și continua „cheful”. După miezul nopții, acesta a forțat ușa unui bar din comună, de unde a luat mai multe băuturi alcoolice, dar și banii găsiți în casă.

„În timpul desfășurării verificărilor, echipa operativă aflată la fața locului, a observat un autoturism care se deplasa pe str. Brașovului din com. Prejmer, care corespundea descrierilor făcute de persoana vătămată. Polițiștii au pornit cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în urmărirea autoturismului în cauză, dar au constatat faptul că intenția conducătorului auto era de a-și continua traseul, fără să oprească. După o urmărire spectaculoasă pe patru străzi din comună, șoferul a oprit, a coborât de la volan și a fugit, escaladând două garduri și ascunzându-se într-o magazie, unde a fost imobilizat de organele de poliție”, a precizat subcomisarul Alina Ivan din cadrul IPJ Brașov.

Nici măcar nu avea carnet

Întrucât hoțul, în vârstă de 29 de ani, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.48 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*