Social, Stiri Brasov

Dan Ghiță este noul proprietar al Radioteleviziunii Transilvania. Fostul DJ spune că a plătit „o sumă modică”

Dan Ghiță (la microfon), privind creșterea audienței RTT
Dan Ghiță (la microfon), privind creșterea audienței RTT

Fostul DJ Dan Ghiță a peluat controlul Radioteleviziunii Transilvania, achiziționând contra „unei some modice” un pachet de 87,96% din acțiunile firmei care operează postul TV. Pachetul a fost cumpărat de la compania  Teleso Design SRL, deținută de Iuliana Alina Spinean (90%) și de Olteanu Gabriela (10%). Restul acțiunii televiziunii sunt deținute de Anca Sigmirean.

 

„Îmi doresc să ajut la supraviețuirea acestui post tv local în condițiile în care piața media se confruntă cu foarte mari greutăți. După cum vedeți și voi, posturile naționale își închid stațiile locale și abia reușesc să păstreze un reporter și un cameraman. Noi vom continua deocamdată așa, cu patru reporteri și doi cameramani. Achiziția a venit oarecum normal, după ce acum câțiva ani mi s-a făcut o ofertă să prezint știrile, iar apoi am preluat și alte emisiuni”, a explicat noul proprietar.

Ghiță a spus că încă nu a luat o decizie în ceea ce privește retransmisia unui alt post decât București TV, cel retransmis în prezent.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*