Social, Stiri Brasov

Șase comisari de mediu au căutat azi sursa mirosului pestilențial din oraș. „Nu avem echipamente, mergem după nas”

Brașovul a fost azi, din nou, învăluit de un miros pestilențial. Dacă în toamnă comisarii de mediu anunțau că îngrășământul natural este sursa mirosului, acum nu mai știu ce să zică. „Prima dată am fost la Fin Eco, să vedem dacă este de acolo. Nu era de acolo. Apoi am organizat trei echipe – șase oameni – și am fost pe direcția vântului să vedem de unde vine mirosul. Am fost pe ocolitoare, din kilometru în kilometru am oprit și am verificat de unde vine mirosul”, ne-a declarat comisarul șef al Gărzi de Mediu Brașov, Mircea Paraschiv.

Acesta ne-a mai declarat că Garda de Mediu nu este încă dotată cu echipamente care să identifice sursa mirosului, în aceste condiții orientându-se după nas. „Am acoperit un perimetru de 20 de kilometri în jurul Brașovului, dar nu am putut identifica sursa mirosului”, a spus Paraschiv, adăugând că mâine vor continua „cercetările”. „Astăzi a fost și de durată mică, pentru că la un moment dat, în timp ce căutam sursa, mirosul a dispărut”. 

Brașovul este încă din vară „teatrul” unei simfonii a mirosurilor pestilențiale. De fiecare dată până acum, comisarii de mediu au dat „vina” pe fermierii care își tratau pământul cu îngrășăminte naturale, explicând că astfel de mirosuri sunt peste tot în lume, „doar la Brașov lumea este nemulțumită”.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

3 Comentarii

  1. Poate încearcă la Compania Apa data viitoare. Ar putea avea o surpriză!

  2. Hmmm, de ar fi vreun animal cu un simt olfactiv mai dezvoltat sa ii ajute.

  3. De râsul lumii frate, ne orientăm după nas în secolul XXI. Nu vă e rușine? Să nu existe instrumente de măsurare, să nu se știe ce conține aerul pe care îi respirăm și să găsim scuze fără să știm adevărul…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*