Imobiliare, Stiri Brasov

Noi străzi, dar și un nou sens giratoriu în zona străzii Carpaților

Ținând cont că în zona străzii Carpaților va demara în acest an un proiect de anvergură în domeniul imobiliar, în prezent sunt în discuție resistematizările în ceea ce privește traficul rutier.

Dezvoltatorul imobiliar Urban Invest a cumpărat în urma cu doi ani terenul de 10 hectare de pe strada Carpaților, unde a funcționat pe vremuri fabrica Prefa și de anul trecut a început demersurile birocratice pentru construcția unui nou ansamblu rezidențial pe acest teren. În prezent, este în curs de obținere avizul de mediu pentru amenajarea noilor străzi care vor deservi viitoarele imobile, dar și pentru amenajarea unui sens giratoriu pe strada  Carpaților, care ar urma să facă legătura cu noul cartier.

În conformitate cu proiectul, pe acest teren ar urma să se ridice un nou ansamblu care va cuprinde 10 blocuri, unde vor exista atât locuințe, cât și spații de birouri, spații comerciale, centre educaționale, dar și alte funcțiuni complementare.  Totodată, Urban Invest intenționează să construiască pe latura dinspre strada Carpaților și cel mai înalt imobil din Brașov. Proiectul a fost avizat din luna mai a anului trecut în ceea ce privește circulația în zonă de către Comisia de specialitate din cadrul Primăriei Brașov.

Certificat de urbanism pentru demararea proiectului imobiliar de pe Carpaților, unde va fi construită și cea mai înaltă clădire din Brașov

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*