Stiri Brasov, Timp liber

Acces gratuit pentru bunici la Muzeul Pedagogic

Începând de astăzi, bunicii care doresc să viziteze muzeul împreună cu nepoții lor, se bucură de intrare gratuită la Muzeul Pedagogic din Brașov. Brașovenii, și nu numai, vor putea să vadă, până în luna martie, expoziția interactivă dedicată marelui om de știință, Isaac Newton. Din acea lună, muzeul va găzdui o nouă expoziție dedicată zborului.

Biletul costă 20 lei/persoană, grupurile de peste 10 plătesc 15 lei/persoană, în timp ce instituțiile de învățământ beneficiază de oferte personalizate.  Muzeul însă se poate vizita doar în baza unei programări la numărul de telefon 0721028967. Mai multe detalii despre activitățile organizate de Muzeul Pedagogic Brașov se găsesc pe www.expozitiicalatoare.ro.

„Muzeul pedagogic” este un spațiu care exploatează creativitatea, inventivitatea și imaginația în diferite domenii, dezvoltă noi metode și instrumente de învățare care să vină în completarea ofertei educaționale tradiționale. Mai mult oferă un nou spațiu de petrecere a timpului liber, într-un mod educativ pentru familii.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*