Stiri Brasov, Turism

A venit weekendul, aceeași problemă. Poiana este din nou arhiplină și nu mai sunt locuri de parcare

După câteva zile de liniște, Poiana Brașov a fost asaltată din nou de turiști. După cum au precizat reprezentanții Primăriei Brașov,parcările sunt deja arhipline, iar șoseaua riscă să se blocheze tocmai din cauza celor care caută cu disperare un loc unde să își lase mașina.

Autoritățile fac din nou un apel la cei care vor să ajungă în stațiune ca să își lase mașinile acasă sau în oraș și să își continue călătoria cu autobuzele RATBV.

„Având in vedere numărul mare de mașini care urca în acest moment in Poiana Brasov, faptul ca nu mai sunt locuri de parcare in Poiana Brasov (la care se adauga și faptul ca sunt foarte multi șoferi care încearcă sa găsească locuri de parcare și se învârt in interiorul stațiunii), precum și numarul mic de locuri libere din parcarea multietajata, in acest moment mai sunt doar 100 de locuri libere, facem un apel la brașovenii și turiștii care doresc sa urce in următoarele ore în Poiană să utilizeze mijloacele de transport in comun, care circula cu frecventa crescută”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Ovidiu Munteanu

    Noua ipostază de cocalari al multor conaționali, face să nu admită în nici un fel, deplasarea cu Ratb. Doar dacă ar băga primăria ceva trendy, cum ar fi tren cu cremaliera sau gondole.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*