Stiri Brasov, Timp liber

Noi soluții pentru verificarea identității online

SafeNed, o companie axata pe furnizarea de solutii de economisire pentru bancile cu deficit de finantare, a dezvoltat o solutie digitala KYC (know your coustomer) care a fost premiata la Gala Accenture Innovation Awards. Compania va lansa varianta pentru jocurile online a solutiei digitale KYC in cadrul Conferintei ICE London, care se va desfasura in perioada 5-7 februarie 2019.

SafeNed, care este o institutie de plata cu licenta FCA, cu drept de brevetare in Uniunea Europeana, a furnizat solutii digitale KYC bancilor europene, furnizorilor de servicii de plata (PSP), Fintechs si altor actori reglementati afectati de Directiva impotriva spalarii banilor si GDPR (Regulamentul de protectie a datelor personale), in scopul optimizarii proceselor de identificare intr-un mod compatibil si rentabil.

Intr-o declaratie preluata de casinolifemagazine.com, CCO SafeNed, Krik Gunning a afirmat:

,,SafeNed este o companie de verificare a identitatii care ajuta companiile digitale sa verifice identitatea clientului prin combinarea celor mai noi tehnologii, inclusiv inteligenta artificiala si invatarea mecanica, cu ochiul uman. Credem ca o cascada de cecuri este o modalitate eficienta de de a forma o viziune holistica asupra unui client si a procesului de filtrare a fraudelor. Sunt multe produse in spatiul KYC, dar ceea ce ne distinge este faptul ca suntem o institutie financiara reglementata care poate oferi o solutie finala, inclusiv tratarea exceptiilor”.

,, Desi aceasta va fi prima noastra participare la ICE, stim multe despre expozitie si ce asteptari au partenerii si clientii nostri. Din perspectiva dezvoltarii afacerii, dorim sa ne construim portofoliul in sectoare precum industria europeana a jocurilor de noroc, care a fost afectata de noile reglementari. Asteptam cu nerabdare sa intalnim noi clienti PSP si de jocuri, precum si sa crestem gradul de constientizare a brandului nostru in randul clientilor din sectorul de jocuri la distanta”.

Si sectorul jocurilor de noroc online din Romania acorda o atentie deosebita verificarii identitatii. Unul dintre cele mai eficiente si, in acelasi timp usor de finalizat, proces de verificare il intalnim la Vlad Cazino Romania, un cazino online operat de Kindred Group. Aceasta platforma a reusit sa implementeze rapid prevederile GDPR, oferind clientilor sai un mediu sigur si stabil pentru practicarea jocurilor de noroc.

Preocuparile companiilor pentru dezvoltarea de solutii de securitate sunt justificate de inmultirea tentativelor de frauda in mediul online. Pentru a-si imbunatati performantele, bancile se pregatesc pentru un viitor bazat pe inovatie si tehnologie, implementarea unui program de transformare digitala fiind o prioritate de afaceri pentru acestea. Pentru a beneficia de progresul tehnologiilor, acestea trebuie sa colaboreze cu furnizorii de solutii pentru securitatea operatiunilor. Acelasi lucru se intampla si cu industria dezvoltatoare de jocuri , sector aflat in plina expansiune in Romania.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*