Imobiliare, Stiri Brasov

Un dezvoltator imobiliar vrea să construiască șase vile în Poiană

Dacă în ultimii ani, Poiana Brașov a stagnat din punct de vedere imobiliar, la început de 2019, piața din stațiune pare că reîncepe să se miște.

Astfel, un dezvoltator imobiliar care a mai derulat alte proiecte în Brașov intenționează să construiască șase vile în stațiune, care să fie introduse apoi în circuitul turistic din stațiune. În vederea demarării proiectului, dezvoltatorul a obținut certificatele de urbanism necesare pentru autorizația de construire. Vilele turistice ar urma să fie construite pe strada Drumul Sulinar, respectiv într-o zonă de la marginea pădurii, pe drumul dintre Rossignol și Coliba Haiducilor.

Zonele periferice se transformă în mici orășele. Unde este bine să ai terenuri, ținând cont că sunt vizate de către dezvoltatori

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Poiana Brașov redevine atractivă pentru investitori. Un hotel cu trei etaje, proiectat pe strada principală din stațiune - Biz Brasov

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*