Imobiliare, Stiri Brasov

Lidl are noi planuri pentru magazinul de pe Saturn și vrea să modifice documentația urbanistică

Compania Lidl România SCS, cea care administrează activele imobiliare ale grupului german, are noi planuri pentru magazinul pe care îl deține pe B-dul Saturn. În acest sens, compania vrea să întocmească un nou Plan Urbanistic Zonal pentru terenul pe care îl deține în această zonă a Brașovului.

Supermarketul deținut de către retailerul german în cartierul Astra a fost deschis de fapt în locul fostului magazin Plus, iar cel mai probabil, odată cu modificarea documentației urbanisitce, Lidl vrea să demareze un proiect de extindere a magazinului. Pentru început, compania a obținut certificatul de urbanism necesar realizării acestei documentații.

Lidl România SCS se ocupă de achiziţia terenurilor şi a proprietăţilor imobiliare dat fiind că nemţii preferă să meargă în proprietate mai degrabă decât în chirie. La începutul anului trecut, compania a primit o infuzie de capital de 100 de milioane de euro. Banii au venit din Germania, de la compania mamă.

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*