Stiri Brasov, Turism

Poiana Brașov, plină ochi din prima zi a lui 2019. Autoritățile fac apel la brașoveni să folosească autobuzele RATBV

Poiana Brașov s-a umplut din nou de turiști, iar autoritățile fac apel la brașovenii care vor să urce în stațiune să folosească mijloacele de transport în comun.

„Având in vedere numărul foarte mare de mașini care urca spre Poiana Brasov, mai ales dinspre Râșnov (in acest moment, in urma monitorizării efectuate de Politia Locală, numărul mașinilor care urca dinspre Râșnov este dublu fata de numărul celor care urca dinspre Brasov), coroborat cu mașinile deja parcate in Poiana, facem un apel la turiști sa utilizeze mijloacele de transport in comun dinspre Brasov spre Poiana sau, cei care vor neaparat sa urce cu mașinile, sa le parcheze in parcarea multietajata din Poiana de Jos. In acest moment sunt libere 200 de locuri. Între Poiana de Jos (Cabana Junilor) și Poiana Brasov se circula cu foarte mare dificultate. In momentul in care ajung in Poiana Brasov, turiștii au șanse foarte mici sa găsească un loc liber, de aceea un echipaj al Poliției Locale ii îndruma, de la sensul giratoriu de la parcarea multietajata, sa își lase mașinile acolo și sa utilizeze pentru deplasare linia 60, traseu pe care transportul este gratuit”, se arată într-o informare a Primăriei Brașov.

De altfel, la finele lui 2019, autoritățile brașovene au făcut astfel de apeluri în mai multe zile, având în vedere că stațiunea s-a umplut ochi de vizitatori și de schiori care au umplut parcările din zonă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*