Imobiliare, Stiri Brasov

Sediul trustului de presă Mix, scos la vânzare de Fisc, după ce firma lui Aristotel Căncescu a acumulat datorii de peste 1 milion de lei la bugetul de stat

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Brașov va organiza o licitație publică în vederea vânzării sediului trustului de presă Mix, de pe strada Olteț. În conformitate cu anunțul de licitație, sediul aparține debitoarei SC Radio SRL, deținută de către fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu, în asociere cu fostul deputat Vasile Bran.

Preț diminuat cu 50%

Pe acest imobil, Fiscul a pus sechestru de anul trecut în vederea recuperării datoriilor pe care firma le are la bugetul de stat. Imobilul a mai fost scos de două ori la licitație, iar, acum, la cea de-a treia procedură, prețul de pornire a fost diminuat cu 50%, fiind de 617.201 lei. Licitația va avea loc în data de 31 ianuarie 2019 la sediul Direcției Finanțelor Publice din B-dul Mihail Kogălniceanu, iar cei interesați de achiziția acestei clădiri vor trebui să plătească o garanție de 10% din prețul de pornire al licitației. Clădirea are parter, etaj și mansardă și o suprafață la sol de 234 mp. În conformitate cu anunțul de licitație, clădirea este compusă din: garaj, 3 holuri, 2 coridoare, spatiu depozitare sub scara, 2 grupuri sanitare, 6 birouri, administrator, pasarela, 4 servicii tehnice, 2 bai, oficiu, sala sedinte și teren de constructii aferent de 236 mp, Clădirea este din cărămidă și a fost edificată în 2002.

Datoriile firmei la bugetul de stat pentru care s-a pus de fapt sechestru pe această clădire, sunt de 1.301.105 lei.

Conform datelor Ministerului Finanțelor, firma Radio SRL este în insolvență și a fost pe pierdere în perioada 2015 – 2017, cuantumul acestora fiind de aproape 400.000 de lei.

O altă firmă a lui Aristotel Căncescu, Canaris SRL, este tot în insolvență, iar compania careo administrează a propus în vederea redresării activității ca vila de pe Valea Glăjeriei din Râșnov care aparține fostului președinte al CJ Brașov, să fie introdusă în circuitul turistic „cu atât mai mult cu cât acolo funcționează o minigrădină zoologică autorizată”.

Colacul de salvare de la faliment pentru Mix TV: Căncescu își transformă casa de la Râșnov în hotel

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*