Stiri Brasov, Timp liber

Cu până la 50% mai multă distracție de ziua Superland

Superland, cel mai mare parc de distracții indoor din România, împlinește un an de când și-a deschis porțile pentru prima dată. Așadar, Superland te așteaptă în zi de sărbătoare cu super promoții, multe premii dar și cele mai îndrăgite personaje.

Începând cu 31 Decembrie 2018, echipa Superland a adus câteva modificări importante pe baza opiniilor primite din partea celor 700.000 de clienți care au călcat pragul parcului tematic. Intrarea este acum gratuită și au fost deschise noi zone de joacă, unice în România (VRExtreme, Construction Site, Laser Escape).

Superland, cu o suprafață de peste 17.000 de metri pătrați, este în prezent cel mai mare parc tematic indoor din România, cu peste 50 destinate întregii familii.

De asemenea, în prima jumătate a anului 2019 Superland va lansa trei camere Escape Room, un panou de escaladă dar și un amfiteatru multifuncțional cu aproximativ 120 de locuri pentru teatru, film și alte diverse activități.

Pe 31 Decembrie Superland te așteaptă cu până la 50% mai multă distracție la încărcările de 100 puncte. În această perioadă, Superland a lansat și „Ora Magică”, 60 de minute în care la încărcările de 200 de puncte mai primești bonus alte 200 de puncte. Hai să te distrezi împreună cu Noby de ziua lui!

Urmărește Superland pe Facebook sau Instagram și rămâi la curent cu promoțiile și evenimentele oragnizate.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*