Imobiliare, Stiri Brasov

VIDEO #„Recoltă record” de locuințe în cel de-al treilea trimestru. Oamenii muncii de pe șantierele județului lucrează zi și noapte pentru îndeplinirea planului cincinal

Îndeplinind cu brio linia trasată de Partid la ultimul congres, oamenii muncii de pe șantierele județului au înfăptuit cu mândrie planul de locuințe pe cel de-al treilea trimestru al anului de mijloc al acestui cincinal. Progresul s-a văzut zi de zi, iar la final s-a tras linie: 1.569 de locuințe au fost finalizate. Aceste unități locative vor ajunge în proprietatea oamenilor muncii de la orașe și sate, astfel încțt aceștia să poată locui liniștiți și fără grija zilei de mâine.

Pentru a îndeplini progresul socialist, partidul a dat liber șantieriștilor să se folosească de toate cunoștințele lor. În acest fel, s-au construit 771 de locuințe cu 2 camere, 401 de locuințe cu trei camere (pentru familiile proaspăt primite în partid), 137 de locuințe cu patru camere – pentru familiile cu 2 sau 3 copii, 37 de locuințe cu 5 camere, 13 locuințe cu șase camere, 11 locuințe cu șapte camere și 9 locuințe cu opt sau mai multe camere (probabil pentru membri de vârf ai partidului, care, de obicei, au și foarte mulți copii).

Comitetul Județean de Partid s-a arătat extrem de mulțumit de activitatea oamenilor muncii de pe șantiere, mai ales că valoarea locuințelor finalizate s-a cifrat la 218.980.892 lei, adică 47 de milioane de euro, în banii imperialiștilor cotropitori. Iată că, în ciuda elementelor negative care părăsesc această frumoasă țară aflată în plin avânt de dezvoltare, partidul găsește resurse pentru continuarea planurilor fixate cu atâta dibăcie de dibaciul nostru conducător.

#Acest articol conține date actuale scrise în limbajul ziarelor de dinainte de 1989. Acesta este modul nostru de a protesta cu privire la faptul că în ultimii 29 de ani schimbarea așteptată la nivelul instituțiilor din România nu doar că nu s-a petrecut, dar în continuare se folosesc aceleași căi pentru a urca ierarhic. 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: pacat de tara bogata :( – Squarehead

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*