Stiri Brasov, Timp liber

Lucrările regretatei soții a antrenorului Corneliu Țălnar, expuse la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov

În Poiana Brașov, la Centrul de Agrement și Divertisment, începând de vineri, va avea loc expoziția de pictură și grafică a artistei Georgeta Țălnar, cea care, în urmă cu aproape doi ani, a plecat dintre noi.

Expoziția artistei albaiuliance, Georgeta Țălnar, este una cu vânzare, vernizajul acesteia având loc în Poiana Brașov, de la ora 13.00. Se vor expune aproximativ 80 de litografii, tablouri cu animale, peisaje, natură statică, portrete, autoportrete și chiar o incoană pe sticlă.

În plus, peste 500 dintre tablourile artistei, găsite de familia sa, sunt cuprinse într-un catalog. Lucrările sunt făcute în actuarelă, creion, cărbune, pix, ulei, dar și în cafea. Talentul Georgetei Țălnar a fost apreciat și de președintele Federației Mondiale de Artă Zervas Art Club. El chiar a invitat-o să participe la Simpozionul Internațional de Artă din Grecia, la Salonic, sub egida UNESCO.

Cei care doresc să admire lucrările artistei, se pot întâlni cu familia acesteia, inclusiv cu antrenorul Corenliu Țâlnar, soțul ei, începând din 21 decembrie, la Centrul de Agrement și Divertisment din Poiana Brașov.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*