Social, Stiri Brasov

Universitatea George Barițiu a fost, în sfârșit, desființată. Aceasta a „trăit” 15 ani și a fost condusă de unchiul unui pesedist local

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele pentru promulgarea legilor privind desfiinţarea Universităţii Financiar-Bancare din municipiul Bucureşti, Universităţii „George Bariţiu” din Braşov, a Universităţii „Mihai Eminescu” din municipiul Timişoara şi a Institutului Teologic Romano-Catolic din Bucureşti.

Universitatea George Bartițiu era prezidată și controlată de Neculai Pătrașcu, nimeni altul decât unchiul lui Lucian Pătrașcu, secretar de stat în Guvernul Dăncilă și lider al organizației municipale a PSD Brașov.

Tot miercuri, şeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 1 din Legea nr. 443/2002 privind înfiinţarea Universităţii “Spiru Haret” din Bucureşti.

“Se înfiinţează Universitatea “Spiru Haret” din Bucureşti ca instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ, cu sediul în municipiul Bucureşti, clădirea Fundaţiei România de Mâine, str. Ion Ghica, nr. 13, sectorul 3″, prevede această lege.

 

Universitatea „George Barițiu” a luat decizia de a se desființa încă de anul trecut

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Un comentariu

  1. Pingback: Podcast “Un român în Londra” ep 60 – al patrulea Crăciun în Londra, East-European Fair, Brexit, Ambasada României are pagină dedicată Brexit | Manuel Cheța

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*