Stiri Brasov, Timp liber

O modalitate inedita de a te distra in timp ce stai in casa

 

Iarna si-a intrat in drepturi, iubitorii schiului putand practica acest sport pe toate partiile din zona Brasovului, mai putin pe ,,S”-ul mare de pe Partia Lupului. Desi cei mai multi dintre noi vom fi pe partii in putinul timp liber, este posibil ca vremea sa ne tina in case mai mult decat de obicei.

Sunt o multime de lucruri de facut si acasa. Mai mult timp petrecut cu familia, mici reparatii care asteapta de ceva vreme, pregatirea pentru sarbatori, mici schimbari in casa, vizionarea unor seriale sau filme sunt doar cateva activitati care ar alunga plictiseala. Cei care nu au suficienta imaginatie pentru a folosi timpul petrecut in casa pot da un simplu ,,search” pe internet si vor gasi multe surse de inspiratie.

Va propun astazi o modalitate mai putin uzitata pentru a petrece timpul pe internet. Se stie ca brasovenii sunt mari amatori de jocuri online si jocuri de noroc. Cei mai multi nu cunosc faptul ca in cazinourile online din Romania se pot practica jocuri de noroc pe bani reali fara sa investiti niciun ban.

Bonusul fara depunere, caci asa se umeste aceasta oportunitate, este in principiu o modalitate prin care cazinourile online se promoveaza intr-o piata competitiva, in care cei mai multi dintre operatori furnizeaza jocuri si soluti apropiate calitativ. Daca trecem peste avantajele pe care acestea le aduc site-urilor de profil, cu putina disciplina, putem transforma aceste bonusuri intr-o sursa de distractie care sa nu ne coste niciun ban. Mai mult, cu putin noroc, acestea pot sa ne ofere si surprize placute, castigurile din acestea putand fi transformate in cash.

Desi recomandam celor interesati sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile de acordare a acestor bonusuri, vom incerca in randurile care urmeaza sa va ghidam in aceasta lume care pentru multi este un taram nou. Bonusurile acordate de cazinouri se impart in general in bonusuri fara depunere, bonusuri la depunere sau bonusuri recompensa. Dintre acestea noi va propunem bonusurile fara depunere.

Acestea pot fi acordate jucatorilor noi, tuturor jucatorilor sau unor jucatori selectati. Pentru a primi un bonus fara depunere trebuie sa deschizi un cont valid pe site-ul respectiv si, eventual, sa folosesti un cod bonus. El poate fi acordat la inregistrare sau poate fi conditionat de verificarea contului. In cazinourile online licentiate in Romania, aceasta verificare se efectueaza in siguranta, protectia datelor personale fiind una dintre preocuparile operatorilor, dar si a institutiilor care monitorizeaza aceste activitati. Trebuie sa stiti ca cele mai multe bonusuri sunt valabile un timp limitat, iar castigurile sunt de cele mai multe ori sub forma de bonus cu cerinte de pariere.

O forma pe care o pot imbraca aceste bonusuri este acordarea de ,,free cash” sau bani gratis. Acest tip de bonus nu are conditii de rulare, dar poate fi conditionat de folosirea pe o anumita platforma sau doar pentru unele jocuri. ,,Banii bonus” sunt o alta forma de bonus fara depunere, conditionata, de obicei, de utilizarea pe o anumita platforma sau pentru unele jocuri. Folosirea acestor bonusuri este limitata in timp, iar castigurile din parierea acestora trebuie rulate de un numar de ori pentru a fi transformate in bani reali. Cel mai popular bonus fara depunere sunt rotirile gratuite. De obicei, ele sunt valabile doar pentru anumite jocuri, castigurile fiind fie bani reali, fie bani bonus cu cerinte de pariere.

Trebuie sa stiti ca pe unele site-uri de jocuri de noroc sunt disponibile si variante demo ale acestora. La deschiderea acestora veti primi un credit virtual, castigurile rezultate din parierea acestora neputand fi transformate in bani reali.

V-am recomandat aceasta forma de distractie pentru ca nu presupune folosirea de fonduri proprii. Totusi, in cazul in care obtineti castiguri in bani reali si vreti sa efectuati o retragere, este obligatoriu sa depuneti o anumita suma de bani, ca parte a verificarii identitatii si a metodei de retragere.

 

 

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*