IT, Stiri Brasov

Brașovenii de la Allview produc un nou tip de smartwatch, care îmbină acele clasice ale ceasului analog cu noile tehnologii

Allview Hybrid S și T sunt noutățile sezonului, acestea aducând o serie de facilități cu care utilizatorii unui smartwatch nu erau familiarizați până acum, combinând perfect clasicul cu cele mai noi smart tehnologii.

Smartwatch-urile produse de brașovenii de la Allview sunt primele comercializate pe piața din România care dispun de o tehnologie ce permite montarea acelor clasice ale ceasului analog direct pe un display full touch. Limbile ceasului sunt gândite în așa fel încât utilizatorul să interacționeze cât mai ușor cu notificările de pe display, acestea ascunzându-se automat în momentul citirii noutăților.

De asemenea, cele două variante, Hybrid S și, respectiv, T, au o autonomie extinsă, ele putând fi folosite până la 30 de zile, în modul clasic, și până la 5 zile, în cel de ceas inteligent. Acest lucru este posibil cu o singură încărcare completă.

Hybrid S și T sunt protejate cu o sticlă concepută pentru protecția împotriva zgârieturilor, eleganța acestor variante fiind oferită de corpul din oțel inoxidabil. În plus, utilizatorul nu mai trebuie să își facă griji în momentul în care device-ul ia contact cu apa, deoarece smartwatch-urile acestea au rezistență de până la 3ATM la imersia în apă.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*