Stiri Brasov, Timp liber

Apartamente de închiriat pentru cheful de Revelion: un penthouse din centrul Brașovului se dă cu 8.000 de lei pe noapte

Revelionul ca acasă, într-o casă dar. departe de casă!,Asta îşi doresc, mai nou, românii pentru minivacanţa de final de an. Oamenii au descoperit moda apartamentelor de închiriat pentru că nu mai vor preţuri mari pentru camere mici de hotel. Preferă acum apartamente la munte, în care au confortul de acasă: unul sau două dormitoare, bucătărie utilată, terase generoase. Există oferte şi pentru cei cu dare de mână: penthouse-uri în centrul Braşovului, cu jacuzzi pe terasă şi privelişte de invidiat, ale căror tarife pot depăşi 8.000 de lei pe noapte.

Pentru Crăciun şi Revelion, a fost bătaie pe apartament situat în inima Braşovului, la nici două minute de mers pe jos de Piaţa Sfatului. Locuinţa, care se închiriază în regim hotelier e tot ce-şi poate dori orice turist, conform Observator Tv.

O noapte într-un apartament închiriat în Brașov costă acum 280 de lei dar preţurile cresc de sărbători. Chiar şi aşa, rămân mai mici decât cele practicate de hoteluri. În schimb, în Poiana Braşov, noaptea de Revelion la trei stele sare de 400 de lei doar cazarea, așa că avantajele apartamentelor sunt clare.

90% din apartamentele dispobibile se închiriază

 Există însă şi oferte mai ieftine. Turiştii au şi opţiunea apartamentelor situate mai departe de centrul oraşului, cu avantajul că preţul este mai mic. De exemplu, un apartament de două camere cu toate facilităţile, a fost rezervat pe perioada sărbătorilor la suma de doar 700 de lei pentru două nopţi. Pentru cei cu dare de mână şi pretenţii, există şi apartamente de tip penthouse. Un fel de. 5 stele la hotel. O astfel de locaţie din Braşov, cu jacuzzi în aer liber şi cu o privelişte de vis poate depăşi însă 8.000 de lei pe noapte.

Potrivit administratorilor, gradul de ocupare a apartamentelor în regim hotelier este de 90%, în fiecare an.

 

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*