Stiri Brasov, Timp liber

Opera Brașov organizează un spectacol de Crăciun, dar și un tribut adus Centenarului Marii Uniri

În weekend-ul dinaintea Crăciunului, Opera Brașov organizează două evenimente pentru brașoveni, și nu numai. Dacă sâmbătă va avea loc un spectacol de Crăciun, duminică, Cvintelul Vocal „Anatoly” va susține concertul „Colind României”, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire.

Pe 22 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Teatrului „Sică Alexandrescu”, Opera Brașov, împreună cu Filarmonica Brașov și Teatrul brașovean, va susține Spectacolul de Crăciun. Din programul festiv nu lipsesc paginile muzicale din operetele „Liliacul” de J. Strauss, „Văduva veselă”, „Țara Surâsului” și „Giuditta” de Fr. Lehar, și nici o romanță compusă de binecunoscutul Eugen Doga. Acest eveniment este organizat de Primăria Munincipiului Brașov și Consiliul Local Brașov, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminică, 23 decembrie, de la orele 17.00 și 19.30, la Centrul Cultural Reduta , Cvintetul Vocal „Anatoly” al Operei Brașov va susține concertul intitulat „Colind României”. Acesta va fi alcătuit doar din colinte și cântece de Crăciun românești, ca un tribut adus Centenarului Marii Uniri.

„Noi colindăm, pe la uși, pe la ferești, colindăm în astă iarnă, cu colinde românești! În an Centenar, alături de cant, se văd și umbrele eroilor! Colindul e și pentru ei. E și pentru ce au luptat: pentru România dodoloață! Așa că vă invităm la concertul nost de colinde și cântece de iarnă, în ziuă sântă de duminică, 23 Decembrie, pe la ore de sară, când de la 17, când de la 19 și ceva, în sală de Redută. Haidați!”, ne îndeamnă cei cinci muzicieni brașoveni din „Anatoly”.

În cadrul acestui eveniment vor fi invitați Ioan Liviu Iosif, care va cânta la nai, și Ionut Cabas, care se va ocupa de percuție. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

Esti Companie? Aplica gratuit!

Puteţi adăuga job-urile disponibile în compania dumneavostră pentru a fi vizibile pe site-ul BizBraşov, dacă solicitaţi un cont. Doar aşa veţi putea intra în contact direct cu candidaţii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*